شماره 1جلسه 69 (حکمت ناب شیعی ) سیروسلوک استاد علوی
پیشگفتار : باسلام به تمامی دوستانی که خواهان سیر و سلوک میباشند امیدوارم که بتوانم کمکی در این راه کرده باشم .
عرفان مقربین عنوانی است که برای معرفی نابترین معارف و برترین شیوه سیر و سلوک معنوی توسط استاد علوی بکار برده می شود .
آماده هرگونه مباحثه در این موضوع داریم
آماده پاسخگو به سئوالات شما درسایت آقداش آنلاین هستیم لطفا سئوالات را درموضوع خود ( لینک خبری ) مطرح کنید .
این جلسه 69 میباشد که متاسفانه جلسه های قبلی مکتوب نشده بود .
این جلسات با اجازه استاد علوی روی سایت آقداش آنلاین منشر شد . ( خلاصه ای از صحبتهای استاد در جلسه )
به فرمایشات استاد علوی انشالله بتوانیم این جلسات را بطور حضوری در مناطق مختلف تهران برگزار کنیم وهدف از این جلسات
1- اضافه کردن یاران امام زمان
2- آشنا کردن مردم با عرفان حقیقی (سیر و سلوک ) حکمت ناب شیعی
3- مبارزه با عرفانهای کاذب
4 - انجام مراحل سیر وسلوک
5 - باز شدن چشممان ( جیزهای که قابل دیدن برای اکثر مردم نیست )
6 - رسیدن به مقامات عالی ( معنوی )
بسمه تعالی
· پروردگارا اگر در این ماههای عزیز پر و خیر و برکت رجب و شعبان از گناهان ما در نگذشتی و مار را نیامرزیدی ، در این لحظات باقی مانده ما را ببخش و بیامرز و به ما توفیق بده که پاک وارد این مهمانی شده و از این ماه پاک خارج شویم .
· دوستان در دعاهایشان حتما همراهان این جلسه را و مریض ها را دعا کنند . البته در هنگام دعا حالت گریه و تزرع فراموش نشو د .
· اولیاء خدا در مقابل خدمتی که به بشریت می کنند از آنها اجری نمی خواهند . ( ... لا اسالکم علیه اجرا ... ) بلکه اجرشان را از خداوند میخواهند . اما پیامبر اسلام می فرمایند : از شما اجر می خواهم و این اجر هم نتیجه اش برای شماست . تفسیرش این است که اهل بیت من را دوست داشته باشید که آن هم برای خود شماست .
· خیرالرازقین بودن خدا یعنی خداوند انسان را خلق کرده و اولیائش را برای هدایت او آورده . مانند پدر و مادری که فرزند می آورند که به او خدمت کنند و او رشد کند و لذت ببرد و از لذت بردن او پدر و مادر هم لذت می برند . پس در این عالم ما لذت برنده نیستیم ، بلکه خدا لذت برنده است .
· غفلت بزرگ : بعضا دوست داریم به ما دروغ بگویند و در پی کشف حقیقت نیستیم . مثل اینکه در حوزه های علمیه به دروغ میگویند فلان مجتهد به فلان مقام رسیده و به آن شاخ و برگ هم میدهند . مثل ماجرای ساختگی که برای علامه طباطبائی بوجود آوردند که بعدا تکذیب شد . ما میگوئیم بروید و مطالب را با اساتید به بحث بگذارید تا حقائق برای شما روشن شود .
· هدف سیر و سلک : ما باید در عرفان مقربین به این مفهوم برسیم که لذت برنده خداست . آن وقت است که در کنار پیامبر اسلام و ولی الله اعظم (ص) هستیم . ما نباید دنبال لذت و خوشحال بودن برویم و باید در خدمت خداوند باشیم که او و اولیاء او لذت ببرند . بعد ما لذتمان را از لذت آنها بگیریم .
· انحراف در ارزشها یک جامعه : بعضی وقتها ضد ارزشها ، ارزش می شود . مانند اینکه اگر در مسابقه ورزشی تیمی برنده شد ، طرفداران آنها شهر را به آشوب و بلوا می کشند .
ومتاسفانه مسئولین هم آن را تائید می کنند . این استدلال برای شیطان پرست ها و فراماسونرها می باشد . که از طرف غرب دیکته شده است . مثل دموکراسی که بوسیله آن میخواهند دنیا و بخصوص خاور میانه را به هم بریزند . مردم را به جان هم بیاندازند و در نهایت منافع خودشان را ببرند . در مصر ، سوریه ، افغانستان ، عراق ، پاکستان و اخیرا هم در ترکیه این کار را میکنند در ایران هم به دنبال این روش هستند اما چون در اینجا کسی هست که حرفش فصل الخطاب است و به قرآن عمل میکند و به حرف امیرالمومنین و امام زمان (ع) عمل می کند ، نمی توانند برنامه های خود را عملی کنند . دو چیز است که اگر انسان آنرا داشته باشد ، جهنمی نمی شود . یکی عقل و دیگری گوش شنوا است . یعنی اینکه یا خودش عقل داشته باشد و بفهمد یا اینکه به حرف پیرش گوش بدهد . اما در غرب نیز میخواهند با عقل خودشان جامعه را بسازند . اما چون عقل به تنهائی کافی نیست و در آنجا پیر و استاد جامع و خداشناس نیست به نتیجه نمی رسند . در ایران حدود 35 سال است که غربی ها میخواهند
دموکراسی غربی را به ظاهر و سلطه خودشان اجرا کنند . اما بخاطر داشتن رهبر و اطاعت مردم از رهبری موفق نشدند .
· روابط اجتماعی : انسان وقتی در سیر و سلوک قرار بگیرد ، به درجه ای میرسد که توفیق خدمت به مردم را از خداوند می خواهد و به فکر خوش بودن و کیف کردن نیست .
· معامله از دیدگاه عرفان : در دنیا سه نوع معامله وجود دارد . یکی معامله های عادی که در خرید و فروش سود برده می شود . دیگر اینکه معامله با خداست که جنسی را از خدا میخریم و خداوند نه تنها سود می دهد بلکه سرمایه را نیز افزون می کند . و معامله دیگر با شیطان است که نه تنها سود نمی دهد بلکه اصل سرمایه انسانی را نیز می گیرد .
پرویز طهماسبی
نظرات شما عزیزان: